Rescue units training

&

workshops

SPLOŠNE INFORMACIJE

Vodja usposabljanja je Urban Herzog.


Inštruktorji na usposabljanju so:

  • Samo Leštan

  • Gašper Babnik

  • Jože Biro

  • Urban Herzog

 

Zavod za varstvo pred utopitvami bo vsako leto predvidoma razpisal štiri termine za usposabljanje za reševalce na divjih vodah po programu C. 1. termin konec marca ali v začetku meseca aprila, 2. termin v maju, 3. termin v juniju in 4. termin v septembru ali oktobru. Dejanska izvedba vseh usposabljanj v razpisanih terminih je odvisna zadostnega števila prijav. Ob premajhnem številu prijav se usposabljanje odpove.

 

Najmanjše število udeležencev za izvedbo posameznega usposabljanja je 14, največje število udeležencev na posameznem usposabljanju pa 24.

 

Na usposabljanje bo sprejeto največ 30 kandidatov, ki bodo poslali popolne prijave. Prijave se pošljejo po e-pošti (urban.herzog@voda-resevanje.si), sprejme pa se prvih 30 kandidatov, ki so poslali popolne prijave. O uspešnosti prijave bodo kandidati obveščeni po e-pošti. Predhodne rezervacije za prosta mesta na usposabljanju niso možne.

 

Program usposabljanja za reševalce iz vode na divjih vodah obsega 80 pedagoških ur. Usposabljanje traja 7 dni in je lahko razdeljeno na dva ali tri dele.

© 2019 by Zavod za varstvo pred utopitvami - ZVU, all rights resereved.